07 March 2013

Cinta. Cinta. Cinta! ♥

Assalamu'alaikum.


Bagi penggemar kisah cinta dan suka membaca, mari baca entri ini hingga habis.

Nuun Creative Books berjaya menerbitkan dua e-book yang salah satunya ada certot (cerita kontot) tulisan Husna Adnan - ehem, ya, tentulah saya orangnya - dan salah satunya ada certot tulisan Encik Suami - Nazry Salam. Dan dua-duanya bersama sahabat-sahabat penulis yang lain! Menarik kan? Kan? Mahu tahu siapa penulis lain itu? Mari lihat di bawah.

Pandang cinta dengan hati, kelak rindu mula sebati.
(Huuu maaflah, saya tidak berapa pandai tulis jiwa-jiwa-ang)

Awal-awal sudah bikin lapar. :')

Jemuran sudah cinta. Eh.

Haaaa!

Sekarang berasa sangat cinta, bukan? Mata sudah penuh cinta, bukan?

BELI SEKARANG!!!


Dapatkan ebook hasil penulisan TulisNovel.Com Clan:

Cinta: Unconfirmed RM15.00
Ebook ‘Cinta: Unconfirmed’ mengandungi 17 cerpen kontot (certot) bertemakan cinta. Kolaborasi penulis tersohor dan baru, ebook ini memberikan sentuhan cinta yang patuh syariah...

Saranghaeyo, Mi Amor! RM15.00
Disertakan dengan tip-tip cinta oleh pakar dan para penulis sendiri, ebook ini diharapkan dapat mengimbangi pasaran karya cinta yang lebih membimbing ke arah cinta Tuhan.

http://www.e-sentral.com/book/publisher/nuuncreative

(Kredit: eSentral)


Mahu timba ilmu penulisan secara percuma?


Mari masuk sini.



Cinta: Confirm. Insya-Allah. 
Shawl dari SnaLaLa Blogshop. (He he nak juga menyelit.)


Okey, itu sahaja buat masa ini.

Terima kasih kerana membaca hingga habis.

Selamat bercinta!


5 comments:

mr.pingu said...

cute gambar hehe..

Faridzuan said...

Tahniah! Saya ni jarang baca certot-certot cinta. Nak geli-geleman pun ada, pengalaman bercinta pun tak pernah ada! Hehehe. :D

Husna Adnan said...

Mr.Pingu:
Hahaha terima kasih!

Faridzuan:
Terima kasih!
Tahniah juga untuk Faridzuan, sudah bergelar penulis. ;)
Ini kisah cinta patuh syariah. Moga tidak geli-geleman sangat, haha.

Salhah Suhot said...

tak tau nak komen apa..tapi nak komen juga..hahaha!afia semaki chomell!

Ladfe Amir said...

certot yg saya tulis di blog pun tak siap2 lagi. separuh jalan saja nampaknya. kena beli dan baca Puan Husna punya certot barangkali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...