14 December 2009

Semangat! Semangat!

Assalamualaikum, hai kawan-kawan! (^_^)

Yosh! Hari baru sudah bermula! Esok hari baru juga, maka marilah menjadi riang dan bertabah menghadapi pelbagai ujian hidup.

Kita boleh down, tetapi tidak boleh lama-lama, nanti diri sendiri yang rugi. Ingat ya adik-adik?

Pertama sekali, saya mahu mengucapkan jutaan terima kasih kepada para sahabat kerana terus memberikan sokongan kepada saya selama ini. Sayang kalian! \(^o^)/

Jadi, apa semangat kita hari ini?

Hari ini ada mesyuarat membangunkan unit baru PTS One. Dan hari ini juga kami menyambut kedatangan staf baru iaitu Cik Shahida, yang dahulunya merupakan pelajar praktikal di PTS. Semoga dengan kehadiran staf baru ini, mempermudahkan segala urusan.


Sepanjang mesyuarat tadi, terasa begitu hampir dengan tahun 2010, di samping tahun Hijrah yang juga akan berubah wajah. Emak saya pun sudah menggantungkan kalender 2010 di belakang kalender 2009. Huh, memang tidak lama lagi!

Apa perancangan PTS sempena 2010?

Apa strategi PTS One pada tahun hadapan?

Apa impian saya pada binary year saya itu? Hohoho.


Hint, hint!

Bermula dengan Untuk Cikgu Terbaik di atas Muka Bumi Tuhan.

Kemudian, Remaja@PTS One 2009.


(^_^)

Ya Tuhan, semoga segala yang direncanakan berjalan dengan lancar, amin....

Kawan-kawan, doakan saya ya!

Saya juga akan doakan yang baik-baik buat kawan-kawan semua.

Hingga berjumpa lagi! Kita pasti berjumpa lagi pada entri akan datang, kerana entri akan datang lebih mengujakan! Pada sayalah. Hohoho! Tunggu tau! Tungguuu!

Buat Ismail Si Magisan dan Resmanshah Si Penulis, maaf sangat-sangat kerana tidak dapat menyertai kalian berjimba tempoh hari. Seronok? Meh meh kita kongsi cerita. Hehe.

7 comments:

Vodlafin said...

Wah!!! Husna akan bergelar penulis! Like a dream come true, kan? hehe

All the best ya, Husna...semoga semuanya berjalan lancar

I'll always be supporting (^_^)

alifstyle said...

u ROCK, BAYBEH!

anak emak said...

"berjimba" tu ape?

Maxmagic said...

huhu.. Husna.. ari tu tak jadi gi Kajang.. tak tau jalan. pemandu pelancong kami tak sihat.. ( Husna ler tu )... jadi kami lepak dengan Alif jer kat Subang...

Castelano said...

Betul betul betul. Kesian kitaorang, saya tak pernah lagi makan sate kajang. Terpakse makan sate subang je, itu pun lupa nak order masa lepak dengan Mail huhuhuhu...

o_o said...

Hai,Husna!Lama tak menjengah ke sini.
Betul ye Husna nak bergelar penulis soon?Good for you!
Hope all your future plans will come true.Take care :)

Sna La La said...

Vodlafin,
Hehehe... 'akan' tu bukan perkataan yang sesuai.
La la la tunggu ya my loyal supporter and my best buddy.
Terima kasih! (^_^)

Abang Alif,
U pun ROCK, bebeh!

anak emak,
'berjimba' ialah satu perkataan pasar yang bermaksud 'berjoli'. Hehe.

Ismail Si Magisan,
La... ye ke?
So sorry guys...
Saya tak berapa sihat weekend lepas.
Hidup kan penuh pancaroba.
Nasib baik SMS saya awal-awal, boleh korang tukar plan ke Subang.

Resmanshah Si Penulis,
Nanti ada rezeki, saya bawa korang gi makan sate Kajang, k? Hehe.

Ai,
HAI!!! Kenapa dah lama tak nampak?
Bz kah kamu, dear?
Hehe... the future is yet to come.
Pray for me, k??
Terima kasih banyak-banyak Ai!
Take a good care of yourself juga!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...