31 March 2011

Kali ini bukan saya yang sibuk.



Pernah tak kalian rasa.......................


serba salah?



Kita nak buat macam ini.

Namun.... 

<--- Satu kelompok suruh buat macam itu.

Satu kelompok lagi suruh buat macam itu. --->

It sick, isn't it?

Sebab tiada satu pun daripada mereka, tahu cerita sebenar.

...


Jadi, semalam, buat pertama kali, saya utarakan masalah yang sedang melanda saya sekarang ini kepada emak. 
Well... saya bukan selalu menjadi anak pengadu.


Lalu emak yang mendengar sambil menyapu dapur sarankan saya cakap ini,



"EH, AKU PUNYA STATUS, IKUT SUKA AKU LAH!"



Wakakaka. Emakku yang cool. :p



Well... there you go.
The perfect answer for... meddler(s) out there.


Chill~ :p



P.S: Tiada siapa mampu puaskan hati semua orang. Saya juga, tentunya. :)


Terima kasih sudi baca, 'like' dan juga komen! (^_^)v

10 comments:

tentangseseorang said...

yeah...ignorance...like i told you :)

sakinah said...

kenapa meddler ko siap bagi link ke kamusss...mmg cik editor...

iva said...

hahaha..merah dan hijau ya?

Eye said...

Haha... Apalah mereka itu. Usah fikirkan sangat Kak Husna. You've done nothing wrong. Be happy always.. :)

Husna Adnan said...

tentangseseorang,
Yeah... terima kasih! :D :D :D

Kinah,
Hahahaha!
Saja nak kasi penyibuk semua tahu meddler tu nama mereka dalam bahasa Inggeris. Wakakaka. :P

Cikpuan Iva,
Itu warna untuk yang mana?

EyeNa,
Betul tu kan...
Terima kasih sangat!!! ^_________^

aiyrie said...

"Tiada siapa mampu puaskan hati semua orang"

Jika hendak ikut kata manusia, manusia itu ramai. Manusia mana yang perlu diikuti katanya.

Ikut kata hati sendiri, nanti kita yang tercari-cari kerana kita tidak mampu melihat diri kita sendiri. (Oh! Yang di dalam cermin itu bayangan kita, bukan diri kita. Jangan ditipu oleh bayang-bayang)

Maka ikutlah suruhan Tuhan kerana Tuhan itu satu dan Dia maha tahu apa yang kita perlu dan apa yang kita mampu.

p/s: salam kenal. Saya menemui blog ini sewaktu menggoogle (atau menggugel?) Novel Pelit dan saya tertarik dengan penyampaian bahan dengan cara yang teramat santai.

a little less conversation said...

skang pn ak rasa serba salah..sama ada nk komen ke tak kt ruangan ulasan ko ni sna..hahaha

p/s: mak ko sangat cool..

Husna Adnan said...

Salam kenal Aiyrie.
Terima kasih atas peringatan. :)

Rafi,
emak I memang cool okey!!! kah kah.

Shukri Mohd Ali said...

err.

ya. status anda hak anda.

wah macam iklan punya tagline ja.

cool saja, cik Husna. senyum :)

Husna Adnan said...

Hehe, yeah! Sudah cool dan senyum! :)
Terima kasih Shukri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...