29 November 2012

Vlog#1 - Kad Panda!

Assalamu'alaikum.

Hahaha! Sedikit kelainan kali ini. Maaf sekiranya vlog saya yang tertera di bawah adalah membosankan. Lama gila tinggalkan zaman vlogging. Huhu. Dan... serius malas nak edit. Wakaka. :p

TERIMALAH!!!
(Pakai headphone earphone demi kemaslahatan bersama.)





Poster dari page Fiesta Seronoknya Cuti. Mari like beramai-ramai!!!

"Jom berzapin bersama saya yang kurus!" T_T

Jumpa di sana, ya! Insya-Allah.  



7 comments:

drzirakudo said...

kak husna... lawaaaaa... hehe

Shukri Mohd Ali said...

aaaa tak dapat pergi berzapin dengan kak husna T_T

NARUMI ISOZAKI said...

ni betul ke kak husna aka ibu afia? xde rupa mak2 pun. haha. comel la kak! nice one! sygnya xdpt join event kat kl tower sbb ada koko. huhu. semoga berjalan lancarlah hrpnye yer~ :D

Husna Adnan said...

Dr. Zira:
Alhamdulillah, terima kasih. Malu... :"> Terima kasih juga kepada lampu yang memberi efek flawless. Hahaha.

Shukri:
Aaaa sedihlah ini macam. Terpaksa berzapin seorang diri. U_U

Izati:
Hahaha! Lampu. Lampu itu. Akan terus menggunakan set ini supaya kelihatan muda. Malah nampak upper body sahaja. Kalau nampak full, adalah fail! Kahkah. Ooo ada koko ek. Tak apalah. Sedih dalam hati. Terima kasih atas doanya, amin... ^_^

Salhah Suhot said...

face mist itu sungguh chomel!!macam tuannye juge..hihihi...(online bila naufal tidur sahaja XD)

Nur Syazwani said...

selain kampung panda, apa lagi novel karya kak husna? kalau ada, dimana novel tu boleh didapati? harap kak husna balaslah komen saya ni..

Husna Adnan said...

Salhah:
Serius comel gila!!! Hahaha! (Nak tengok gambar Naufal terbaru!)

Nur Syazwani:
Selain 'Kawanku Panda', saya belum ada sebarang novel. Hee... semuanya buku kanak-kanak 'Kisah Si Puteri'. Tajuk 'Apron Merah Jambu' yang terbaru. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...