06 December 2012

Mari Membuat Kad Panda!

Assalamu'alaikum.

Hamboi... nak dekat seminggu baru terhegeh-hegeh terbitkan entri berkenaan event di Menara KL yeeee. Verani nampaknya budak ini... *tuding diri sendiri T_T*

Macam biasa, walaupun hampir seminggu event berlangsung, tetap tebalkan muka dan jemari demi membuat entri tertangguh. Miahaha.

Baiklah.

Alhamdulillah, event berjalan lancar, walaupun 45 minit itu terasa sekejap dan kami semua kesuntukan masa. Mungkin saya terlalu banyak berceloteh berkenaan 'Kawanku Panda' hingga masa membuat kad sedikit tergugat. Dah kata nak promosikan 'Kawanku Panda'... kenalah tadah telinga sedikit... hehehe.

Ini semasa diri sendiri sibuk membuat kad, tanpa menghiraukan para peserta. Boleh? Hahaha syok sendiri lettewww. Lain kali tidak perlu buat sama-sama lagi. Sudah ada sample. Yahuuuu!

Gambar bersama para peserta tiada. T_T Ya... kerana telefon bimbitku dibawa lari oleh sang kekasih yang hilang entah ke mana. Duhai adik-adik yang ada gambar kita, mohon berikan kepada saya, ya. Terima kasih. *pasrah*

Namun nasib baik ada kad kalian sebagai pengganti diri. Ecewah! Berikut adalah hasil kraf membuat kad panda oleh para peserta!

Oleh Adik Faris Hadi.

Oleh Adik Nur Syahdina binti Badrulhisyam.

Oleh Adik Amirah.

Nampak tak? Semua sangat berbakat! ^_____^ Ini baru kurang 45 minit masa diberi. Sekiranya ada lebih banyak masa, pasti lebih cantik pom pom pom meletops!

Nak juga menyelit. Oleh Encik Suami saya. Hahaha!
Tidak sempat letak gam dengan kemas, maka glitter hijau di dalam love itu macam diserang senggugut. Kasihan glitter tersebut.... T_T

Ini... hahaha... ya, saya punya. :P
Tidak meriah dan anggun seperti yang dibayangkan, namun berpuas hati jugalah. Wakaka. Gam belum sempat kering sudah gatal tutup kad. Jadilah begitu. 

Eh, apa pula di bawah ini?


Ha... ini adalah fan-art 'Kawanku Panda' daripada Adik Amirah tadi. Yahuuuuuu!! Cantik, kan? (^o^) Terima kasih, Amirah Max! Johan dan Panda riang ria cuti sekolah.

* * *

Seronok... memang seronok! Bertambah seronok apabila saya diberikan satu lagi peluang membuat kad bersama adik-adik yang sudi hadir ke PKNS Bangi pada Ahad ini, 9 Disember 2012, bermula jam 12 tengah hari. Insya-Allah. Hebahan lanjut akan saya umumkan di page saya. Jemput like. (=^____^=)v

UPDATE:

JOM!!!

* * *

Di bawah pula adalah sedikit gambar semasa aktiviti 'Membaca Setinggi Awan',
pada 1 Disember yang lalu.

Afia bersama Cikpuan Azzah di puncak menara.
Afia menjadi rebutan pada hari itu. Hahaha! Ibu dan abah relaks~ :))

Afia bersama Chef Hanieliza, dan Atuk Prof. Abdullah Hassan.


Antara karyawan PTS yang turut hadir. 


♥ Jumpa lagi, Menara KL! 

Esok pula, insya-Allah, saya akan berada di UiTM Lendu, Melaka, bagi mempromosikan Kursus Penerbitan, Fakulti Komunikasi dan Media Massa. Acara bermula jam 3 petang, jadi mungkin kami akan bermalam di Melaka sahaja. Yahuuu... Melaka adalah best! Jumpa esok, Melaka dan Taman Buaya!

Jumpa lagi, kawan-kawan!


P/S: Macam agak kelam-kabut entri kali ini. Hahaha maafin gue... ada banyak kerja. Perlu melakukan semua perkara dengan pantas zasss!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...