26 November 2009

Siapa ada bunga api lebih?


Nabi bersabda: “Tidak ada suatu amalan yang paling dicintai oleh Allah dari Bani Adam ketika Hari Raya Idul Adha selain menyembelih haiwan korban. Sesungguhnya haiwan itu akan datang pada hari kiamat (sebagai saksi) dengan tanduk, bulu, dan kukunya. Dan sesungguhnya darah haiwan korban telah terletak di suatu tempat di sisi Allah sebelum mengalir di tanah. Kerana itu, bahagiakan dirimu dengannya.” (HR Tirmidzi, Ibnu Majah, dan Hakim)


Saya tidak ada mood untuk buat design. Jadinya saya keluar rumah, dan tangkap gambar. Lihat! Ada bulan kecil! Khas buat kawan-kawan yang saya sayangi.

Ampun maaf atas segala salah silap saya.

Selamat berhari raya dan jaga diri baik-baik.

Assalamualaikum! (^_^)


P/S: Emak sudah di kampung. Saya pula di Kajang. Ngeh ngeh ngeh.

8 comments:

bojan said...

tak pulang ke kampung kah sna?

aKu NaKaL said...

gelak nakal jew tu sna.. ada projek baik ke?

hehe.

Salam Aidil Adha dr sy maaf zahir batin x)~

alifstyle said...

Cantik kau design. Boleh buat kad online ni.

Sna La La said...

Jan,
Tidak... emakku sudah pulang semalam. Huhu.

Man,
Hehe, ada projek, tapi sudah tidak mendapat kebenaran emakku.
Tapi akan digunakan masa bebas ini dengan sepenuhnya. Hahaha!
Selamat hari raya, Man!

Abang Alif,
Walaupun gambar itu tidak ada kena-mengena dengan raya korban, kau tetap kata cantik. Terima kasih.

ANON said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha husna..
mohon maaf zahir sahaja :)
harap berbahagia bersama keluarga ;)

o_o said...

Cute je e-kad tu,sentuhan sendiri yg best tu..simple but nice
Anyway,Selamat Hari Raya Aidiladha!
Semoga diberkati Allah swt :)

a little less conversation said...

salam aidiladha gak sna..

eh ko kajang ktne eh?

Sna La La said...

Ilyas,
Selamat hari raya Aidiladha!
Hehe, harap awak juga bahagia bersama keluarga, dan tunang tercinta.
Bilakah mahu langsung? ;)

Ai,
Wah! You always support me.
Thanks banyak-banyak Ai! (^_^)
Selamat hari raya Aidiladha!
Semoga diberkati Allah juga.

Rafi,
Selamat hari raya Aidiladha juga!
Kajang di Saujana mata memandang. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...