07 March 2012

Bersalin Kulit. Wooohooo!


Bye bye template yang digunakan sejak 2009.

Selama ini mampu tukar background sahaja, kali ini terus tukar template.

Ada beberapa coding yang hilang, namun yang pergi, biarlah pergi.....

Amende ayat drama ni Nab?



Bukan template sahaja baru, 

malah sekarang sudah tidak boleh right click.

HAHAHAHAHAHA!

Tak... bukan sebab nak elak entri dicuri orang, 
walaupun itu tujuan sebenar fungsi itu dicipta.

Saya sudah mengesan salah satu kebaikan disable right click sejak tahun lepas.

Jadi, sekarang saya mahu lihat, adakah siasatan saya selama ini... benar?!



Okey, mana-mana link yang kamu mahu klik, 

tekan sahaja key Ctrl pada keyboard, dan klik di situ.

Nanti akan keluar tab baru.

Jangan tensi-tensi, okey!


Tata! ~(^______^)~

10 comments:

Flow Cahaya Jannah said...

nampak ceria layout baru blog puan husna~ suka! suka! :D

faten osman said...

comelnya :)
ceria

drzira said...

wah !! smart 2 ;D

famia said...

Tapi kan Husna, kalau browser orang tu disable Java script... boleh je nak right-click. Hihihi. Tapi takpelah. Tak semua orang tau cemana nak disable Java skrip tu. ^_^

Husna Adnan said...

Flow Cahaya Jannah:
Yahuuuu! Terima kasih! :D

Faten:
Hehe, terima kasih!
Semangat buat benda macam ini datang sekali dalam bulan biru. :))

Zira:
Terima kasih! :D

Famia:
Saya pun tak tahu apa kebenda disable Java script. Haha! Tapi saya buat disable right click pun bukan sebab takut orang curi entri atau apa-apa, sedang buat eksperimen ni. Saya rasa ia memang 'tidak berlaku kerana disable right click pada blog'. Harap menjadi.

Narumi Isozaki said...

baru perasan blog akak dah xde chat box.. hihi~

Husna Adnan said...

Haha! Dah lama, sejak Shoutbox kena bayar tu. Sekarang dah malas nak ada chatbox, asyik kena serang tak tentu hala. Walaupun Formspring jadi sasaran mereka, tapi sekurang-kurangnya kena approved dulu kan. Hehe.

Narumi Isozaki said...

Wahhh, ada juga eh yg menyerang kat chat box? Tak perasan pula. Huhu. Erm, yerp2! Hehe...

Shukri Mohd Ali said...

tetap merah jambu. hihihi.

Husna Adnan said...

Nature kebanyakan perempuan... ekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...