13 May 2009

Salam perkenalan!

Hai, salam perkenalan. Saya seorang yang serius, kerana itulah nama blog saya begini. Dahulu, saya seorang yang kurang serius, namun kerana peningkatan umur dan minda, saya menjadi sangat serius. Sangat serius, tahu? Jadinya silalah fikir empat kali apabila anda mahu terus melawati blog ini.

Apa-apa pun, terima kasih saya dahulukan kepada sesiapa yang membaca entri pertama blog saya ini yang saya kira sebagai titik tolak kedutan di wajah saya kelak. Saya akan berkerut setiap kali menaip, dan meminum air kopi.


Okey, itu sahaja buat masa ini. Jumpa lagi!

(Apesal tulis ayat macam nak kena lempang ni?)

Err... hai, eh mengapa belum keluar dari blog ini lagi? Silalah keluar melawat blog lain, sementara blog ini sedang dikemas kini dan tiada entri baru. Selamat maju jaya!

Huh... nasib baik
tidak sempat memperlihatkan sikap sebenar....

6 comments:

leonhart said...

blog yg sgt CANTIK!!! mcm u!...hehe (^__^)

blurry-eye said...

yeayy!heppinye aku ko tak retire fully!anyway,i'm loving this evolution,keep on doing what u love,okeh!

~peace out~

aKu NaKaL said...

wah haha.. welcom to bloggers...

salam perkenalan disini yea..

serius area... x)~

La La La said...

hehehe thanks leonhart, blurry-eye dan aKu NaKaL! semoga terhibur sepanjang di sini! (^_^)

aku-H said...

wa...akak igt da xde blog ye.
akak tgk kt FS teperanjat ye dek..
akak log out dr FS tu 4x..
igtkn FS prob!!
ttp tibe2 akak tesedar!!
perlu ke besusah pyh tuk ko!!
hahaha..akhirnye aku post komen
tuk tnye tuan bdn!!
lahanat!!knpla x tepk dr awal!!

La La La said...

ahahahaha sooo sweet!
thanks ya aku-H...
saya amat terharu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...