05 January 2011

Mahu Bertukar!!!



Assalamu'alaikum, hai kawan-kawan!

Sempena tahun baru yang indah ini, teringin nak mekap blog jadi cantik macam orang lain. Nak tukar template baru, background baru, warna baru...

... tapi saya takut ia akan membuatkan saya rasa pelik... dan awak semua juga rasa pelik.....

Blog saya kelihatan seperti blog lama yang kasihan.... (U___U)v

Setuju tak?

Persoalannya....

Sekiranya tukar template, tukar segala-gala itu, adakah link blog kawan-kawan, penulis, pekomik dan lain-lain itu akan hilang? Dulu saya pernah tukar template, tapi lama dah... 2009 kot. Habis semua link hilang.... T_____________T Jenuh kena cari dan link balik.....

Buka rahsia: Hijau bukanlah warna kegemaran saya. MAHU TUKAR!!!

Baiklah... kalau tiada yang jawab, sama ada segala link itu akan hilang ataupun tidak, SAYA AKAN TUKAR JUGA!! TIDAK PEDULI LAGI!!! Yakah?



Pagi-pagi dah emo dan berfikir perkara yang tidak perlu.

Malah entah apa motif letak bintang ada love atas tu. T_T


9 comments:

Lavendra said...

Mari kita mekapkan blog menjadi lebih ceria dan fresh.

Bertukarr!! Henshin!! Kachingg!! XD

Link sememangnya akan hilang, kena back up dulu lah rasanya segala link itu.

aku-H said...

sna lala blogshop sudah dilancarkan kah??

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Dr.oracle said...

apsal semua tulisan align kat kiri nie? hehe..

IMHO, nampak kemas jerr theme nie. hehe

Husna Adnan said...

Ain,
Itulah... sangat susah guna template lama ni. T___________T
Link akan hilang ek.........
Baguslah begitu....
Terima kasih banyak-banyak ya!!

Dayah,
Belum lagi...
Mahu pilih tarikh cantik, hehe.

Mr. Swift,
Helo! Terima kasih sudi singgah.
Selamat tahun baru!

Dr. Oracle,
Hehehe. Tu tensi namanya. :))
Ye ke? Ermm kemas, tapi nampak lama...
Tapi sebab link akan hilang, kena hold dulu la... T_T

Network-doom said...

try backup dlu.. pastu baru tukar..
hope bleh jadi.

Husna Adnan said...

Backup tu maksudnya sendiri kena copy paste semua link ya? T_____T Jenuh... wawawa kijam dunia ini!!

Network-doom said...

haha.. ta kejam la. klau guna blogspot try ni.

settings > import blog.

try backup cara ni.

Husna Adnan said...

Oh ye ke??
Cara tu boleh ya?
Wah!! Baik, terima kasih!
Nanti saya cuba! ^_____^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...