10 January 2011

Selamat Hari Lahir, Husna! =DTerima kasih atas semua ucap selamat dan doa. Terima kasih kepada pemberi hadiah dan pembelanja. Terima kasih kepada semua yang menghantar SMS, yang memberi ucapan di FB, memberi ucapan bersama link video dan gambar, yang ucap di blog ini, juga kepada yang membuat panggilan. Hari ini tidak keluar rumah pun. Sibuk buat kerja. Sambut dengan para kucing dan ahli keluarga sahaja. Pakaian? Ala amah-amah gitu, hahaha! Tapi tak apa... sebab saya tetap gembira!!!

Hanya Allah yang dapat membalas segala kebaikan kalian semua....

^___________________________^Oh oh, insya-Allah, esok Sna LaLa Blogshop akan beroperasi secara rasmi, dan kawan-kawan boleh menjengah snalala.blogspot.com esok (11.1.11) dan akan ada entri pengenalan pada 11.01 pagi, dan entri seterusnya pada 11.11 pagi. Ceeeeeewah! Nantikan ya!!


Jualan pertama ini, bukan shawl baru. Ianya adalah shawl yang tidak pernah saya pakai, ataupun shawl yang pernah pakai sekali dua. Jadinya, harga semua murah-murah sahaja, hehe. Semua mungkin RM 10 dan ke bawah. Apa-apa pun, kita jumpa di sana esok ya!

4 comments:

Shukri Mohd Ali said...

selamat hari lahir cik Husna!!! ^^,

Husna Adnan said...

Terima kasih banyak-banyak, Shukri! ^___________^

bojan said...

wiwit..banyak dapat hadiah! darah manis! (tiba-tiba)

Husna Adnan said...

Entahnya!! Tiba-tiba la Jan! Haha! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...