19 January 2012

Perihal 'Kawanku Panda'

Assalamualaikum!

Ini entri khas bagi pembelian 'Kawanku Panda
secara terus daripada penulisnya...

yakni...

SAYA!
Muahahaha!


Sedikit pengenalan: 
Nama pena saya bagi buku ini adalah Husna Adnan. Itu juga nama ringkas bagi nama sebenar saya yang lebih panjang daripada zirafah. Tipu sedikit. Baiklah. Berkenaan 'Kawanku Panda', ceritanya berkisarkan Johan, yang terjumpa seekor panda di suatu tempat yang indah. Panda yang dijumpainya adalah anak panda, jadi mari kita bayangkan anak panda yang comel-lote itu.

Okey, sekiranya malas bayang, biar saya bantu.

Comel, bukan? *gigit dia!!!*

Tetapi... bagaimana anak panda yang comel-lote tadi dijumpai oleh Johan di Malaysia, sedangkan panda tiada di sini? Malah tiada panda pun di zoo kita! Sedih!!! Kemudian apa akan terjadi pada anak panda tadi??? Adakah ia akan dijadikan karpet? Ataupun beg tangan??? TIDAK!!!

Sekiranya mahu tahu, kenalah beli... hehehe. 
Jadi tak ayat pancing saya?

Menurut Cikpuan Editor, buku ini akan siap dicetak dan tiba di stor PTS, insya-Allah pada bulan Februari. Huhuhu, berdebar menanti baby sulung kategori novel saya ini. Risau dengan komen pembaca, risau dengan segala kesilapan yang mungkin terlepas pandang, risau macam-macamlah! 

Tetapi saya awal-awal lagi sudah memaafkan diri saya dan buku ini, kerana sebagai seorang manusia biasa, menjadi sempurna bukanlah dalam ruang lingkup keupayaan saya. Ewah ayat novelis sudah muncul! Maafkan saya juga ya sekiranya kawan-kawan tidak puas hati nanti!


Harga buku ini adalah RM16 bagi Semenanjung, RM18 bagi Sabah dan Sarawak. Harap tidak begitu mahal. Ini pihak penerbit yang tentukan. Jangan maghah saya... hehe.

Baik. Kepada yang mahu membeli buku ini terus daripada saya, ini antara pakej yang disediakan. Ingin kuucapkan di sini, setiap pembelian akan disertakan dengan hadiah comel. Selepas buku siap terbit dan tiba di stor PTS, terus saya ambil dan mengepos semua pesanan. Yey!

Mahu tahu apa pakejnya? Mari kita lihat di bawah ini!

PAKEJ A (RM23)
Keychain pandaboy handmade eksklusif + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


PAKEJ B (RM19)
Button badge panda eksklusif + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju

(Nota: Bagi Sabah dan Sarawak, perlu tambah dua ringgit.)

Bagi Pakej A, keychain itu dibuat khas oleh rakan baru saya, Ain namanya. Dia buat dengan kudrat sendiri, okey? Tidak akan dijumpai di mana-mana kedai. Kerana itu ia eksklusif! Tetapi memandangkan saya belum kaya, saya hanya mampu tempah 20 buah sahaja. Diulangi, DUA PULUH BUAH SAHAJA! Jadi hanya 20 pembeli pertama yang memilih Pakej A akan mendapat keychain panda itu. Hebat, bukan?

Bagi Pakej B pula, cuba teka apa yang hebatnya dengan button badge itu? Mari saya terus berikan jawapan. T_T Kerana... saya sendiri yang design!!! Wah!!! ^_______^ Saya hebat! Walaupun tidak gojes sangat pun, tetapi ia adalah hasil tangan saya! Demi para pembaca yang comel dan bersemangat, saya terus design semampu saya. Yang ini, ada banyak.

Sekiranya ada yang memilih Pakej A, dan mahu beli button badge juga, cuma perlu tambah RM1.50. Jadi dapat keychain pandaboy handmade eksklusif, button badge panda eksklusif, buku 'Kawanku Panda', dan terus diposkan ke rumah. Hebatnya zaman moden! >____<

Entri lanjutan berkenaan saiz hadiah: Klik sini!

Kepada yang berminat, mohon isi borang di sini ya!

Terima kasih!


Terima kasih sudi baca, 'like' dan juga komen! (^_^)v      

4 comments:

cik abbit said...

sis email sis bagi tuh macam salah la.. qweenlollipop@yahoo.com.my

Husna Adnan said...

Cik Abbit:
Emel yang mana ya?
Saya sudah balas emel tempahan cik.
Cuba periksa emel qweenlollipop@yahoo.com.my itu ya.
Saya balas, semuanya macam okey.

amin007 said...

Sekarang malaysia sudah ada panda

amin007 said...

sekarang malaysia sudah ada panda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...