20 January 2012

Borang Tempahan 'Kawanku Panda'

Assalamualaikum.
Harga buku: RM16

PAKEJ A (RM19)
1 button badge panda eksklusif + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


PAKEJ B (RM23)
1 hiasan telefon panda dari China + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


PAKEJ C (RM24)
1 keychain panda dari China + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


PAKEJ D (RM20)
1 fridge magnet dari China + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


PAKEJ E (RM18)
2 mini pin panda dari China + Buku 'Kawanku Panda' + Pos Laju


Sekiranya mahu tambah button badge, tambah RM1.50 setiap satu.
Sekiranya mahu tambah lebih daripada satu, beritahu di Nota ya. (^_^)


(Bagi Sabah dan Sarawak, perlu tambah empat ringgit.)


Entri penuh berkenaan tempahan 'Kawanku Panda': Klik sini!
Entri penambahan hadiah dari China: Klik sini!


Kepada yang berminat, mohon isi borang di bawah:




Nama:


E-mel:
Alamat Pengeposan:
Poskod:
Kawasan:
No. Telefon:
Belian: Pakej A (RM19)
Pakej B (RM23)
Pakej C (RM24)
Pakej D (RM20)
Pakej E (RM18)
Cara Bayaran: Online Transfer
Mesin ATM / Kaunter
Nota / Permintaan:



Terima kasih!

18 comments:

Ampuan Awang said...

tak terkata saya dibuatnya (^_^)v

napeace™ said...

Wah tahniah!

aiyrie said...

Assalamu'alaikum,

Didoakan agar Puan sentiasa sihat dan bahagia bersama keluarga tercinta.

Saya rasa kurang gembira selepas melihat pakej-pakej yang disediakan. Kenapa tiada pakej buku + anak panda yang comel seperti dalam gambar. Tentu bahagia jika mendapat anak panda yang sebegitu rupa.

Husna Adnan said...

Tuan Ampuan Awang:
Hehehe. (^_^)v

Napeace:
Terima kasih! ^____^

Tuan Aiyrie (harap memang 'tuan'):
Terima kasih atas doanya.
Semoga tuan juga begitu. :)

Maksudnya, merchandise panda tidak sama seperti panda pada muka hadapan buku itu? Ini kerana, saya buat sendiri, dan keychain itu pula olahan sendiri oleh rakan saya. Sekiranya mahu sama, saya perlukan bantuan PTS bagi membuatkan merchandise untuk saya. Satu hari nanti, mungkin. Terima kasih atas komentar.

aiyrie said...

Bukan... Bukan begitu...
Apa yang saya maksudkan adalah anak panda seperti di dalam gambar di dalam entri blog ini. Anak panda yang sedang tertiarap comel sambil merenung pembaca blog dengan pandangan "Puss in Boots" itu.

Kurang gembira itu bukan bermaksud saya kurang minat dengan keychain dan button badge itu, bahkan saya sangat berminat terutama keychain pandaboy itu. Cuma jika dapat panda yang sebenar tentulah akan lebih gembira. Jika geram, boleh juga digigit-gigit semasa dia kecil. Bila dia sudah besar, kita pula yang digigitnya.

Kawan Puan Husna yang bernama Ain itu sangat berbakat.

Teringat pula kata-kata hikmah seekor panda yang bercakap sambil mengusap janggutnya, "I am not racist. How can I. I am black, white and asian."

Husna Adnan said...

Oh, maksudnya beli buku, dapat panda betul ya? Hahaha! Memang tidak dapatlah saya buat begitu... T_T saya sendiri mahu satu!!! Dapat tengok depan mata pun jadilah. Malangnya, panda memang tiada di Malaysia. Sedih hatiku~

Ya, dia sangat berbakat. Sangat!!!

Hehe, kata-kata hikmah itu, apabila diucapkan oleh seekor panda, memang lucu. :))

Shukri Mohd Ali said...

sangat comel! ^^

Crystal Linda Casianus said...

Tak sabar nak tengok hasilnya!

Husna Adnan said...

Shukri:
Hehehe terima kasih!
Memang comel sangat! ^^

Kiiru:
Saya pun!!!
Nanti saya akan poskan 1 copy untuk awak tau! <3

Gadis mutiara_Solehah said...

macam menarik je^^

Husna Adnan said...

Gadis Mutiara_Solehah:
Hehe, memang menarik! ^^

K.A.A. said...

Ada tak pakej yang sekali dengan kasut panda macam Afdlin Shauki pakai dalam maharaja lawak mega tu? haha *suka minta benda yang tak ada :p*

Anis Diyana said...

comel!hihi :D

Husna Adnan said...

K.A.A.:
Memang ramai ye minta.
Tapi terpaksa kecewakan peminat.
Hahahaha!

Anis Diyana:
Hehehe. ^___^

red apple said...

hurm..nak2! tp x taw la nak buat pembayaran camna..hurm..

Husna Adnan said...

Boleh buat pembayaran guna online ataupun bank in di mesin ATM. ^_^

JaCK said...

Ambil dulu, bayar kemudian boleh?? hehehe

Husna Adnan said...

Hahaha! Status buku itu memang pergi tak kembalilah... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...