15 December 2010

Blogshop - Dalam Pembikinan



~ Dalam pembikinan ~


Saya guna alamat blog lama saya, snalala.blogspot.com.

Akan dibuka secara rasmi pada Januari 2011.


Sebenarnya macam sudah boleh guna, kerana semua yang diperlukan sudah ada, malah saya cuma mahu blogshop yang simple sahaja. Cumanya, saya masih belum yakin untuk menguruskan pengeposan barang dan menggunakan akaun bank. 

Malah masih mencari modal bagi menyediakan stok yang banyak. 
Kuh kuh kuh.

Mungkin saya akan buat jualan barangan kepunyaan saya seperti dress, gelang, shawl, jubah dan lain-lain bagi membantu menerbitkan sedikit modal. Buku nak buku? Buku pun saya ada banyak. T_T Harap bertemu plastik hitam berisi RM 1 juta di dalamnya.

Ini impian saya, yang sedang diusahakan.

Doakan saya ya!!!  ^_________^

*    *    *

Apabila tiada FB, saya mampu membuat pelbagai kerja... kerja rumah, kerja freelance, buat sesuatu yang mempunyai hala tuju seperti blogshop ini, ada masa makan, ada masa tonton TV... bagus juga tidak terlalu banyak masa dihabiskan di FB..............

Tetapi saya tetap rindukan FB dan kawan-kawan di sana!! Waaaaaaaaaa!!! T____________T Mari siapkan kerja pantas-pantas!

Kamon man!!!

6 comments:

Aiman Afnan Bin Mohd Asri said...

Moga berjaya Kak Husna (^_^)...

Maxmagic said...

wah. dah ada blogshop sendiri.. erm... sirap limau satu.. kurang manis.. bungkus ikat tepi... taruk straw ye...

*masih kecewa ngan husna.. jom ramai2 kecewa ngan husna.....

Husna Adnan said...

Aiman,
Terima kasih banyak-banyak!! :D

Ismail,
Saya tak buka restoran. T_T

@Yie El toque said...

bagus.. kipidup..

Husna Adnan said...

Terima kasih Tuan Ahmad Fitri! :D

bojan said...

lepas ni ada fesyen tudung sna lala! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...