26 December 2010

Senyum Dalam Duka :')

Tajuk entri ada macam nak minta penampar tak? T_T


Ini entri pendek. Mood kurang ceria kerana sedang berduka berkenaan sesuatu. Penat dah mata ni menangis, Nab. Kalau tak menangis pun, mulut susah sangat nak senyum. Susah jadi diriku pada saat ini, namun susah lagi penduduk di Palestin. (U______U)


Baik, baik.


Cuma nak beri perkhabaran, bahawa:



Entri saya disiarkan di iluvislam.com

^_________________^

Terima kasih Tuan Ahmad Fitri kerana sudi memilih entri saya bagi dikongsikan kepada semua. Setakat di blog sendiri, tidak mampu saya menerima sebegitu banyak feedback. Harap dapat memberikan manfaat kepada semua yang membacanya.

Sila jangan pengsan membaca ulasan iluvislam.com berkenaan penulis (iaitu saya), kerana itu ulasan ikhlas editor. Saya tidak hasut apa-apa pun. Hahahaha! Alhamdulillah... :))

Entri asal di sini: Ya, di sini. Okey, di situ.


Masa Tuan Ahmad Fitri minta izin, saya tidak membayangkan akan muncul di iluvislam.com, tetapi apabila lihat komen-komen di chatbox, saya jadi tidak tahu mahu gembira ataupun gerun. Tetapi saya baca juga di sana. Aku terus jadi malu bai... ayat macam mat rempit, yang baca banyaknya ustaz-ustazah, pembaca baik budiman.... T_T


Tetapi tidak mengapalah. Itu pengenalan berkenaan gaya penulisan saya di sini. Kadang-kadang memang skema habis, kadang-kadang gila sikit, kadang-kadang emo, kadang-kadang macam tak ada motif. Namun terima kasih kepada semua yang sudi membacanya dan menyebarkan kepada orang lain, semoga kita semua mendapat kebaikannya. Tetapi kalau mahu sebar, kena kredit penulis asal... macam iluvislam.com ini. :)


Juga alhamdulillah, sebentar tadi saya menerima e-mel daripada Saudara Irfan Jani, penulis blog SangPelangi yang tidak lagi menulis di blog, tetapi melalui ruangan e-mel sahaja. Sekiranya berminat membaca dakwah tulisan daripadanya, isikan borang yang disediakan. 


Saya akan buat entri khas berkenaan ini selepas semuanya menjadi kenyataan. Saya sangat sangat gembira, kerana ini adalah impian saya tetapi pada waktu itu tidak mendapat kebenaran ibuku tercinta. Jadi, tunggu ya. ^__^


Dalam duka, Allah beriku kesenangan. :)


Jumpa lagi!


P/S: Terima kasih kepada 110 Rakan Budiman, juga kepada semua yang sudi melawat ke sini. Maaflah, blog ini memang wujud ala kadar sahaja. Tidak ada apa yang best sangat pun. Best sikit sahaja, kalau ada mood. Wakakakaram. 

3 comments:

a little less conversation said...

ho yeahhh..pemes la ko pasni sna..siap masuk iluvislam..hoho

Ombak Jahat said...

Bertabahlah! Apa pun masalah yang sedang awak hadapi sekarang, harap bersabar. Setiap apa yang berlaku pasti ada hikmahnya. Dan ada ganjaran untuk orang-orang yang sabar. ^_________^

Husna Adnan said...

Rafi,
Harap ramai yang sudi sponsor majlis hari jadi aku kelak. Wakaka!

Ombak Jahat,
Oh oh... baik... terima kasih banyak-banyak ya.... saya akan bersabar!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...