27 August 2016

Festival Sastera Kanak-Kanak 2015

(#throwback status FB bertarikh 31 Oktober 2015)Dalam terkontang-kanting uruskan semua sendiri, alhamdulillah ceramah hari ini berjalan lancar.
.
Afia demam kuat semalam, maka ibunya tak cukup tidur. Syukurlah masih mampu tampak fabulous (jemput cerca) pagi tadi.
.
Terima kasih Rashiela Nurain yang sanggup lari dari forum semata-mata mahu bantu sesi talk saya. I love you. Terus berkuat!
.
Terima kasih Ifa Zahirah atas jemputan, juga pihak FSK / Kota Buku yang berusaha.
.
Terima kasih Kak Azzalea Humairah sudi datang bersama anak yang terkejut mak dah besar! Kali terakhir jumpa waktu uruskan event kami di MPH Mid Valley 2011..
Terima kasih Tuan Amien Shah bawa 4 anak yang comel-comel. Ralat tak sempat bergambar, tahu-tahu dewan dah kosong.
.
Terima kasih juga Puan Sri Diah Shaharuddin, sudi masuk ke dewan dan (oh saya lega!) bantu menjawab perihal #Projek100Buku yang dikemukakan guru-guru. Pun tak sempat bergambar!
.
Terima kasih para hadirin. Terima kasih para penaja; Puan Junn Hyrie, Borong Inner Magic SOFEA, dan Afeeya Bella. Semua terkejut dan seronok dapat goodies yang mewah isinya.
.
Alhamdulillah. Terima kasih sahabat-sahabat dunia akhirat yang menenangkanku atas segala keserabutan (kalian tahu siapa kalian). Moga Allah rahmati semua yang baik-baik.
.
Sempat berkenalan dengan penceramah lain. Nanti saya kongsikan inputnya insya-Allah. Okey bye nak pi dating dengan suami dan Afia.#FSK2015
.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...